Wednesday, 19 March 2014

ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)


Taraaaaa....memperkenalkan Energizing Soy Protein atau nama glamernye ESP by SHAKLEE. Kalau korang yang familiar ngan Shaklee means korang mmg kenal la ngan ESP ni kan. Bulan Mac 2014 ni, bulan offer untuk ESP tau.. Korang beli 6, percuma 1...percuma ok..korang jimat RM150 tuuuu....
Kalau beli tong-tong (kongsi) pun boleh..xde salah pun.

Ok, antara fungsi ESP ni kan, 

1) Memberikan tenaga berpanjangan dan mengenyangkan
Yang ni mmg sesuai untuk wanita ngan lelaki yang nak turunkan berat badan. So korang boleh kurangkan pengambilan makanan sbb bila minum ESP ni mmg kenyang.

2) Mencantikkan Kulit
Bila minum ESP secara konsisten, automatik kulit akan jadi halus, gebus, berseri dan anjal tau..haaa sape xnak? Rugi la kalau xnak, xyah suntik2 botox uollss..ESP ni pun boleh wat masker tau kalau korang nak tau, campur ngan Vitamin E mmg mabeles, membantu menghilangkan parut-parut jerawat kat muka 

3)Terbaik Untuk Ibu Yang Menyusukan Bayi
Sebab ESP ni Protein, so memang sangat bagus la untuk ibu-ibu yang breasfeed tu. Protein ni salah satu komponen UTAMA dalam susu ibu tu sendiri. ESP ni jugak membantu membanyakkan  dan memekatkan susu ibu. Bila baby minum sikit pun cepat  kenyang dah.

Yang penting, ESP Shaklee ni, Non-GMO (tidak diubah suai secara genetik) tau, memang x sama macam soya-soya yang ade kat pasaran tu. ESP ni memang Protein TERBAIKK yang ade kat pasaran di abad ini. Percayalah :)







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...