Saturday, 29 March 2014

HARGA AHLI SHAKLEE

Assalamualaikum...

Hai uolls, nak bgtau kat uolls ni sebenarnya...
Pihak Shaklee M sdn.bhd dah memperketatkan P&R syarikat kpd semua Shaklee Independent Distributor(SID) dorang, tu termasuk Cikli jgk la ye...Mulai  sekarang no more Harga Ahli untuk mereka2 yang bukan ahli. Means, Cikli dan semua SID yang ade kat Malaysia ni da x bole da jual suplemen or produk-produk Shaklee dgn harga ahli ngan uolls yang bukan ahli Shaklee.

Uolls jangan la sesedih, berfikir dr sudut positif, semua yang berlaku pasti ade hikmahnya kan. Uolls mesti bijak-bijak belaka kan, mesti uolls tau beza harga retail ngan harga ahli mcm mn, so ade baiknya uolls join jd ahli untuk dapatkan harga ahli.
Tak semestinya jd ahli, uolls kena berniaga kan. Tak rugi pun jadi ahli Shaklee, untung lagi ada.... Yer la banyak benefitnya jd ahli ni klu uolls nak tau...First uolls bole dapat pulangan cash setiap pembelian uolls yg mencecah 150uv. Second uolls bole berbisness ngan Shaklee klu uolls mmg berminat nak berbisness. Third, uolls berpluang dapat car bonus, percutian yang ditaja lagi, wahhh memacam la benefit dia klu nak cerita. Jadi ahli Shaklee x mahal pun RM65 seumur hidup.. haaa x yah nak renew-renew bagai..senang kan. Kesihatan dapat, benefit pun dapat.

So lepas ni jgn cakap Cikli x sayang uolls yer, bukan nak berkira or xnak bg harga
ahli kat uolls, Cikli just follow P&R Shaklee je..uolls pun jgn teragak2 untuk join ahli k, sbb bg sesiapa yg tak tau lg, produk2 Shaklee ni, mmg bagus...uolls x payah ragu- ragu nak guna...Dijamin berkesan, selamat dan semulajadi..halal lagi tau.Bagi sesiapa yang berminat nak cuba suplemen ke, produk-produk Shaklee ke, jgn sesegan contact Cikli k...

SID uolls, Cikli
012-7995435
ID 1075577
Kalau uolls nak tanye ke, nak suggestion ke, bole je call or Whatsapp Cikli k...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...