Sunday, 16 March 2014

SHAKLEE Independent Distributor

Ok, nak buat declaration kat sini...Blog Cerita Kehidupan actually xde la fully cerita pasal life saya semata k..Ade yang boleh dikongsi dan semestinya ade yang keep it silent is better kan (Wah ko bajet artis eik hahahahha)

Disamping cerita-cerita pasal life, selang selikan sikit ngan tips2 ke, info-info ke kan lagi afdal...
Ok bagi sesape yang penah dengar pasal SHAKLEE yang tengah glamer giler sekarang ni, haaaa saya adalah salah seorang daripada beratus-ratus mybe beribu-ribu SHAKLEE Independent Distributor yang ade kat Malaysia ni yer kawan-kawan :)


Ok kalau sesiapa yang berdekatan dengan kawasan jajahan saya (jajahan saangaaatt kan) area Hang Tuah Jaya, Ayer Keroh, Bandar Melaka nak beli terus kat saya sanggaaatt la dialu-alukan...jimat duit poslaju kan.

Untuk yang diseantero Malaysia kalau nak dapatkan suplimen-suplimen SHAKLEE boleh jugak contact ngan Cikli...jangan sesegan ok..khidmat nasihat secara percuma, xde cas tersembunyi punya :)

Untuk memudahkan korang-korang nak contact Cikli pasal SHAKLEE silakan hubungi Cikli di Whatapps bole, LINE bole, Telegram pun bole, Call pun bole..mana-mana yang korang selesa k..

SHAKLEE Independent Distributor yang baik hati 
Cikli
012-7995435
ID: 1075577



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...