Monday, 17 March 2014

SHAKLEE MAHAL


:) Tak Kenal Maka Tak Cinta...betullll...saya dulu pun rase Shaklee ni macam mahal. Tapi bila dah jatuh cinta, mahal tolak tepi...macam orang bercinta jugak, kalau dah bercinta nampak yang baik2 jer...x nampak dah yang buruk-buruk...

Tapi x bermakna Shaklee ni x baik heh. Kalau x baik, xder la ramai yang berebut-rebut nak jual SHAKLEE kat luar sana dan xde la ramai yang berebut-rebut nak beli jugak :)...Giler nak jual barang x elok kat orang lain?? Niaya orang je namanya kan...ish..ish..ish... x baikkk...

Senang macam ni la...macam handbag, kasut, baju...kenapa dia mahal? sebab kualiti, jenama dan jaminan kan...org cakap kalah membeli menang memakai ye dak? Macam suplimen-suplimen Shaklee ni jugak, is barang baikk...is barang baikk...mmg la harga pun berpatutan dengan kualitinya. Sebenarnya x mahal mana pun, semuanya mampu milik. Kalau korang x caya try korang google harga-harga suplimen Shaklee...mesti korang akan cakap "Eh xde la mahal sangat pun..", "Mmm, not bad harga dia" hahahha sebab nya saya dulu pun macam tu, bile tengok harga2 Shaklee, x seperti yang di jangkakan rupanya. Bila cuba terus jatuh cinta :)


Sebenarnya harga suplimen-suplimen Shaklee lebih kurang sama je dengan harga suplimen-suplimen yang ade kat pasaran. Cumanya suplimen-suplimen Shaklee ni terjamin SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN dan terbukti selama lebih 50 tahun tau..dan paling penting SEMULAJADI. Hah mana nak cari, kalau bukan Shaklee.


So kita sebagai pengguna kena pandai memilih mana yang terbaik untuk diri, dan family kita. Jangan terpedaya dengan harga yang murah, tapi hasilnya x seperti yang anda harapkan. Kesihatan anda, anda yang tentukan.. Pilihlah dengan bijak :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...