Thursday, 3 April 2014

KENAPA CIKLI PILIH SHAKLEE?

Hai uolls, Assalamualaikum...

Nak cerita kat uolls ni...nak share jugak kat uolls semua kebaikan suplemen-suplemen Shaklee.
Tak nak la makan sorang-sorang je kan...benda yang baik kenalah share-share kan hihii..


SEBELUM KENAL SHAKLEE

Macam Cikli pun, dengar Shaklee dah lame dah, tapi yerla kan dedulu usia muda remaja lagi, mana nak heran suplemen-suplemen semua ni. Bajet badan sihat cargas sampi ke tua hahahha....Tapi bila dah kawen, pregnen, dah deliver baby, menyusukan, so badan dah start mintak tolong hahahha...tolong macam mane eik? Maksud Cikli, badan dah start rase letih...mane ngan kerja opis, ngan urusan rumahtangga, ngan suami, anak lagi kan....Memang hajat hati nak buat yang terbaik untuk family kan, so badan kena sihat baru semua urusan lancar. Masuk pregnen anak ketiga, memang terasa sesangat keletihan tu...macam x larat nak bawak badan...Yer la usia pun dah nak masuk ke 3series mase tu kan, so terpikir kena amik suplemen jugak ni untuk topup tenaga.

BILA DAH KENAL SHAKLEE..

Lama jugak Cikli tercari-cari suplemen yang sesuai ngan badan. Sampai la member suggest Shaklee ni, sebab dia makan mase dalam pantang, dia kate mmg berkesan....so Cikli try la amik Alfafa ngan Lechitin masa tu..hajatnya nak tambah susu badan la kan...Alhamdulillah la , bila Cikli makan Shaklee ni susu makin banyak n badan pun rase ok je..then try plak ESP...mmmm memang sedap sesangat, campur ngan horlick...faberet sangat..

Ntah macam mane terbukak plak hati nak join ahli, rupanya lagi banyak benefit bila kita jadi ahli Shaklee ni..Rasa bersyukur sangat Allah temukan Cikli ngan Shaklee ni..Rase beruntung betul la...Kiranya memang tepat la pilihan Cikli amik suplemen Shaklee ni. Alhamdulillah sangat. Ape yang Cikli tau lepas masuk Shaklee ni, Shaklee ni rupanya dah wujud sejak tahun 1956 lagi, dah setengah abad dah wujudnye tu..Pulak tu dijamin lagi memang suplemen-suplemen dan produk-produk Shaklee ni sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM semulajadi.


Bila baca-baca lagi, Shaklee ni dideclare plak secara teknikalnya, Shaklee ni tak ade parabens, Triclosan, phthalates, sodium lauryl sulfat (SLS), natrium sulfat eter lauryl (SLES), 1,4-dioxane, atau propilena glikol. Tiada bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada lemak trans dan tiada pemanis tiruan atau perisa tau. Shaklee jugak takde guna haiwan sebagai bahan ujian k. Malah pembungkusan Shaklee pun dititikberatkan keselamatannya. Bebas dari biophenol toksin-phthalates dan dakwat toksik. Sebab tu uolls memang 100% bole percayakan Produk-produk Shaklee ni selamat dimakan dan digunakan.

Lagi best harga-harga suplemen Shaklee ni mmg uolls mampu sesangat nak beli..Tak rugi langsung kalau melabur untuk kesihatan kan. Macam insurans jugak la, uolls melabur bayar bulan-bulan amik insurans uolls get ready untuk ape-ape yang tak dijangka mungkin berlaku kan..then ape salahnya uolls melabur untuk benefit uolls n family uolls dengan suplemen n produk yang memang di jamin 100% selamat untuk uolls guna. Produk yang dijamin 100% bebas dari sebarang bahan kimia, sangat berbaloi sesape yang consume Shaklee as their suplemen. Tak caye g tanye memember yang dah makan Shaklee hihihi..

START JUAL KEBAIKAN SHAKLEE..

Cikli cite ni mmg nak share ngan uolls kebaikan Shaklee ni. Sesiapa yang dah consume Shaklee tau la kan, untuk yang tengah mencari-cari suplemen ape yang uolls patut amik, jangan ragu-ragu nak pilih Shaklee k. Sebab setiap produk yang masuk ke dalam setiap botol Shaklee direka untuk meningkatkan kesihatan, bekerja tanpa kompromi dan menjadi mesra alam di planet ini. 

Satu family consume supplemen Shaklee

Taknak merasa kebaikan Shaklee sorang-sorang, so Cikli decide nak kongsi kebaikan ni dengan family, dan kawan-kawan. Start cerita kat FB tentang kebaikan Shaklee, sharing benefit-benefit supplemen Shaklee ni, Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang sedar kepentingan mengamalkan suplemen ni dan start oder Shaklee ngan Cikli. Satu kepuasan bila dapat sedarkan orang tentang kepentingan pengambilan supplemen seawal mungkin. sebab semakin umur bertambah, badan kita semakin banyak memerlukan vitamin tambahan.

So, kalau uolls x tau nak beli Shaklee ni kat mane, sebab Shaklee memang xde jual kat kedai-kedai yer..tu yang ekslusifnya Shaklee ni hihihi..Uolls boleh contact Cikli  k :). Bebila uolls rase nak tanye pasal Shaklee uolls Whatsapp atau mesej Cikli k je. 



Suhaili @ Cikli Masngun
Shaklee Independent Distributor
COD Area Bandar Melaka, Poslaju seluruh Malaysia.
0127995435
ID 1075577








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...