Friday, 11 April 2014

VIVIX SHAKLEE TONIK AJAIB



Haiii...sape pernah dengar pasal VIVIX Shaklee ni? Vivix ni merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia...ok ulang sekali lagi, di DUNIA yang dibangunkan selepas penyelidikan selama bertahun-tahun oleh Shaklee yer kalau uolls nak tau. Dan Vivix mendapat anugerah Super Excellent Brand tau. 

* Semulajadi. Ujian klinikal keatas ramuan utama. Eksklusif untuk Shaklee




Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular. Mesti ade yang tanye, ape 4 mekanisma penuaan ni...kan..kan..:). Ok jom-jom baca ni 

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular
  1. Kerosakkan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan panjang umur.
Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

      2. Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi(kemerosotan) umur pada tahap sellular.

Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

      3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-sel

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel menurun.

Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

      4. Penimbunan Protin AGE

Penimbunan berlenihan protin AGE (Advance glycation end product) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratol(kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Ok sekarang jom kita tengok ape lagi kelebihan dan manfaat Vivix Shaklee ni..

  1. Membantu mengelakkan kanser
  2. Mengurangkan risiko penyakit jantung
  3. Mengurangkan komplikasi kencing manis
  4. Meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi
  5. Bantu mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk
  6. Menggalakkan kehilangan berat badan
  7. Meningkatkan sistem imun
  8. Menyokong kesihatan mata
  9. Menggalakkan kesihatan keseluruhan
Bestkan Vivix ni, kalau uolls malas nak makan suplemen bebanyak, uolls just amik Vivix ni pun dah mencukupi sebab dia bagus untuk kesihatan keseluruhan. Memang berbaloi-baloi dengan harganya. 











Suhaili @ Cikli
0127995435
ID 1075577

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...