Wednesday, 14 May 2014

CANTIK DENGAN SHAKLEE

Haaa kalau cerita bab cantik ni, kompom ramai perempuan yer tak yang tertarik, tapi jangan ingat perempuan je tau obses dengan cantik...lelaki sekarang pun ade yang obses dengan kecantikan tau.

Kecantikan ni kan universal, kalau uolls nak cantik luaran, dalaman pun kena cantik jugak tau...baru la aura kecantikkan tu memancar ke wajah uolls, ecehh..

Bab kecantikan luaran ni, Cikli nak suggest kat uolls 4 suplemen Shaklee yang boleh membantu uolls kelihatan jelita, kulit mulus, gebus dan menjadikan kulit uolls menjadi anjal.



Macam mana suplemen-suplemen membantu uolls untuk cantik? 

Vita E 

Mengandungi 400i.u Vitamin E dan lengkap dengan selenium dan 
anti penuaan. Baik untuk kulit, membantu menghilangkan parut dan jeragat, wajah lebih berseri dan mencantikkan tekstur kulit.
Vita C

Merangsang pembentukan kolagen yang merawat kedutan. Mencantikkan kulit dan melambatkan penuaan.

B-Complex

Membantu pembinaan sel-sel baru. Mengurangkan tekanan dan menyahkan toksin dalam badan.

ESP

Asid Amino yang baik sebagai kunci kepada wajah awet muda. Merangsang pembentukkan semula sel-sel kulit yang sihat, menggantikan sel-sel kulit yang mati dan memperbaiki struktur kulit semula.

Banyak jugak testimoni-testimoni yang dah berjaya mendapatkan kulit yang diidamkan, dengan consume suplemen ni tau..Cikli letak di antaranya je la heh..kalau nak letak semua, banyak sangat.






See, seronokkan kalau dapat kulit yang gebus dan nampak awet muda macam ni...mesti senyum sampai ke telinga uolls hari-hari  nanti  http://matcuoi.com

Kalau uolls berminat nak try suplemen ni jangan sesegan nak calling-calling atau wassap Cikli k.











Suhaili @ Cikli
012-7995435
SID 1075577
FB Pages : Health & Happiness
FB : Cik Li








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...