Sunday, 30 November 2014

WATER PITCHER SHAKLEE

Assalammualaikum...
Hari ni Cikli nak sharing pasal Water Pitcher Shaklee. Actually Shaklee ni bukan ade suplemen je tau. Shaklee ade produk-produk penjagaan diri dan kecantikan jugak. Selain tu ade jugak produk-produk untuk penjagaan rumah macam, Basic H, sebuk pencuci dan pelembut pakaian, pencuci pinggan mangkuk dan yang paling best adalah Water Pitcher penapis air yang terbaik pernah dihasilkan :).

APA ITU WATER PITCHER?
Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

MENANDINGI JENAMA TERKEMUKAN YANG LAIN!!
  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
PILIHAN BIJAK!!
  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos
KEUNIKAN SHAKLEE
Selamat
  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).
Pintar
  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.
Berkuasa Tinggi
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.
Mesra Alam
  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
Haaa bestkan water Pitcher ni. Yang paling best tak payah guna elektrik pun, so kalau nak travelling tu memang sangat-sangat sesuai la bawak Water Pitcher ni. Balik kampung ke, duk hotel ke wajib kena bawak ni. 

Sebab sekarang ni air yang kita minum tu belum tentu terjamin kebersihannya, melainkan kita memang pasang penapis air kat rumah. Tapi penapis air tu just untuk kat rumah  je la kan, tak boleh pulak nak bawak pergi mana-mana. Kalau macam Water Pitcher ni memang available nak bawak pergi mana pun. 

So kalau ade sesiapa yang berminat nak tau , nak beli Water Pitcher ni boleh dapatkan dari Cikli k. 










Cikli Masngun
ID 1075577
012-7995435
ciklimasngun@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...