Thursday, 1 January 2015

PROMOSI JANUARI 2015

Syukur Alhamdulillah pembukaan tahun baru 2015 ni SHAKLEE buat promosi kaw-kaw punya. Bagus bagi sesiapa yang nak ber DETOX di awal-awal tahun ni. Semestinya untuk pastikan kesihatan kita semua terjamin sepanjang tahun ni Insya Allah.

Bagi sesiapa yang rasa dia makan suplemen tapi macam tak ade kesan je pada diri dia tu, Cikli nasihatkan cuba uolls DETOX badan uolls tu. Kadang-kadang badan kita ni banyak toksin, tu sebab semua benda yang kita makan rase macam tak berkesan je. Lagi satu bila makan apa-apa jenis supplemen pun tolong lah minum air secukupnya. Secukupnya tu macam mana? Uolls boleh try semak kat sini k.

Ok untuk bulan Januari 2015 ni Shaklee ade buat promosi:

VIVIX


ALFALFA



dan jugak

VITALEA UNTUK KANAK-KANAK.

Yang Cikli kata untuk DETOX tadi tu, ALFALFA dan VIVIX memang ejen yang sangat-sangat bagus untuk berdetox. So time promosi macam ni la uolls jangan lepaskan peluang beli suplemen-suplemen ni. Harga memang murah sesangat. Cikli pun banyak beli supplemen time promosi hihihih..

Kalau uolls berminat nak dapatkan suplemen-suplemen ni jangan sesegan contact Cikli k.











CIKLI MASNGUN
ID 1075577
012-7995435

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...