Wednesday, 18 March 2015

AZAM DALAM PANTANG

Huhuhuhuhu diam tak diam tinggal sebulan lagi nak menunggu hari deliver baby nih. Alhamdulillah persiapan 90% siap...doakan dipermudahkan segala urusan Cikli yer kawan-kawan.

Untuk pantang kali ni Cikli dah tanam azam awal-awal nih...Habis pantang nanti,

  • Berat badan kena WAJIB maximum 50kg jer...hehhehhehheh...
  • Kulit mesti glowing2 macam 20-an gitu (sekarang pun perasan umur masih 20an lagi hahahha ). 
  • Susu badan kena banyak, at least dapat fully BF baby minimum 6 bulan dan Insyallah akan sampai 2 tahun (yang ni sangat penting setting dalam otak siap-siap untuk ibu-ibu yang nak fully BF k). 
Harap-harap tercapai la azam Cikli ni yer hihihihi...segala keperluan ke arah tu alhamdulillah Cikli dah beli siap2..Then, uolls nak tau ke ape yang Cikli beli untuk menjayakan azam Cikli ni? Kalau uolls tak nak tau pun, Cikli nak bagitahu jugak la, sebab Cikli baik hati kan http://matcuoi.com


  • SET BERPANTANG SHAKLEE ofkos!! (ESP, Alfalfa, Vita-Lea, Zinc Complex, B-Comp, Ostematrix, Omega, Collagen (ni untuk pastikan kulit Glowing2 dan awet muda gitu) ). 
Tu jer?? Haaa tu jer la yang Cikli beli untuk berpantang nanti...dalam set tu semua complete untuk menjayakan azam berpantang Cikli nanti tau...Best kan? 

Mahal?? Apa pulak mahal....Nak sihat, nak cantik wajib la kena modal lebih sikit. Sama jugak macam pegi SPA or LOnd*n Ma***me** tu, cumanya Cikli pilih cara semulajadi je...Sebab suplemen dalam SET BERPANTANG Shaklee ni semua bahan-bahan semulajadi dan yang penting SELAMAT untuk Cikli dan baby nanti Insyallah.

Ok, sesiapa yang nak berazam jugak macam Cikli masa dalam pantang nanti, boleh tiru cara Cikli k. Jangan lupa doakan semoga dipermudahkan segala urusan untuk Cikli http://matcuoi.com


_________________________________________________________________________________

Sebarang pertanyaan dan tempahan mengenai Shaklee boleh hubungi Cikli yer





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...