Friday, 27 March 2015

SHAKLEE BAGUSS

Hehhehehe bukan Cikli cakap tau, tapi cleaner kat opis Cikli ni asik la puji Shaklee bagus...Alhamdulillah, berbunga-bunga hati dengar bila orang puji supplemen Shaklee ni bagus.. Auntie ni beli Omega dengan Cikli, selalu cakap...

"Adik, ubat(supplemen) bagus heh...saya takde rase letih-letih la, perut pun rase kurus sikit"

Hihihihihi...apa lagi kembang-kembang la hati Cikli ni dengar bila customer cakap gitu kan. Auntie tu tmbah lagi..

"Ubat(supplemen) bagus, boleh beli..kalau tak bagus nak makan pun kita takut kan"

Haaa lebih kurang gitu la pujian auntie tu kat suplemen Shaklee yang dia makan tu. 

So sebagai SID Cikli rasa bangga sangat dapat bantu auntie tu rasa sihat. So Cikli kalau boleh nak semua orang-orang sekeliling Cikli ni sihat dengan supplemen Shaklee. Sebabnya, Cikli tahu dan kita semua tahu yang supplemen-supplemen Shaklee ni dijamin SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI so macam satu kerugian pulak Cikli rase bagi sesiapa yang tak nak ambil Shaklee sebagai supplemen pilihan.

Well Cikli hanya boleh sharing kebaikan sahaja, selebihnya diri sendiri yang menentukan pilihan kan. So kalau seseorang tu tak nak pilih Shaklee, Cikli kena la hormat pilihan mereka. 

Tapi apa yang pasti, sesiapa yang berminat nak tanya atau nak try supplemen-supplemen Shaklee ni boleh contact Cikli k. Cikli sentiasa bersedia membantu uolls.

_________________________________________________________________________________

Sebarang pertanyaan dan tempahan mengenai Shaklee boleh hubungi Cikli yer


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...